





# MID-OHIO SPORTS CAR COURSE (V3) JULY 3 - 7, 2024

# WEDNESDAY, JULY 3, 2024

8:30 AM - USF PRO CHAMPIONSHIPS TEAMS LOAD-IN
10:00 AM - 5:00 PM TECH OPEN (CLOSED FROM 12:00 PM – 1:00 PM)
1:00 PM - 5:00 PM CREW CHIEF MEETING – TECH TRAILER
17 TRACK WALK – GOLF CARTS, TUGGERS OR WALKING ONLY!

TWO WHEELED VEHICLES ARE NOT ALLOWED.

## THURSDAY, JULY 4, 2024

8:00 AM -6:00 PM TECH OPEN (CLOSED FROM 11:00 AM - 12:00 PM) 10:00 AM -5:00 PM **REGISTRATION OPEN – GATE 3** 11:00 AM -USF PRO 2000, USF2000, USF JUNIORS DRIVERS MEETING - SERIES HOSPITALITY 12:45 PM **USF JUNIORS TEST 1** 12:00 PM -1:00 PM -**USF2000 TEST 1** 1:45 PM USF PRO 2000 TEST 1 2:00 PM -2:45 PM **USF JUNIORS TEST 2** 3:00 PM -3:45 PM 4:00 PM -4:45 PM **USF2000 TEST 2** 5:00 PM -5:45 PM **USF PRO 2000 TEST 2** 6:00 PM -6:30 PM INDYCAR TRACK ACTIVITY 6:35 PM -7:35 PM TRACK WALK - GOLF CARTS, TUGGERS OR WALKING ONLY! TWO WHEELED VEHICLES ARE NOT ALLOWED. MID-OHIO 4TH OF JULY CAMPERS GOLF CART PARADE LAP 7:45 PM -8:30 PM

### **FRIDAY, JULY 5, 2024**

5:30 PM

6:30 AM -

7:00 AM -5:00 PM **REGISTRATION OPEN – GATE 3** 8:00 AM -8:30 AM **USF JUNIORS PRACTICE** 8:45 AM -9:15 AM **USF2000 PRACTICE USF PRO 2000 PRACTICE** 9:30 AM -10:00 AM 10:10 AM -10:20 AM **OEM LAPS USF JUNIORS QUALIFYING 1 (20 MINUTES MAX GREEN)** 10:30 AM -11:00 AM **USF2000 QUALIFYING 1 (20 MINUTES MAX GREEN)** 11:20 AM -11:50 AM **USF PRO 2000 QUALIFYING 1 (20 MINUTES MAX GREEN)** 12:10 PM -12:40 PM 12:30 PM -1:30 PM INDYCAR AUTOGRAPH SESSION - FAN ZONE 1:00 PM -1:40 PM **USF JUNIORS RACE 1 (20 LAPS OR 40 MIN)** 2:05 PM -2:55 PM **INDY NXT PRACTICE 1** 3:20 PM -4:35 PM INDYCAR PRACTICE 1 4:55 PM -5:35 PM **USF2000 RACE 1 (20 LAPS OR 40 MIN)** 

TECH OPEN (LUNCH TBD)









SATURDAY	JULY 6	, 2024
----------	--------	--------

7:00 AM -	6:30 PM	TECH OPEN (LUNCH TBD)
7:30 AM -	5:00 PM	REGISTRATION OPEN – GATE 3
8:25 AM -	9:15 AM	USF PRO 2000 RACE 1 (30 LAPS OR 50 MIN)
9:40 AM -	10:25 AM	INDY NXT PRACTICE 2
10:50 AM -	11:50 AM	INDYCAR PRACTICE 2
12:10 PM -	12:50 PM	USF JUNIORS RACE 2 (20 LAPS OR 40 MIN)
1:05 PM -	1:45 PM	USF2000 RACE 2 (20 LAPS OR 40 MIN)
2:05 PM -	2:35 PM	INDY NXT QUALIFYING
2:20 PM -	2:40 PM	USF PRO 2000 AUTOGRAPH SESSION – SERIES PADDOCK
2:45 PM -	3:05 PM	USF JUNIORS AUTOGRAPH SESSION – SERIES PADDOCK
3:00 PM -	4:30 PM	INDYCAR QUALIFYING
3:10 PM -	3:30 PM	USF2000 AUTOGRAPH SESSION – SERIES PADDOCK
4:30 PM -	5:15 PM	INDY NXT AUTOGRAPH SESSION – FAN MIDWAY / AMERICAN LEGION
4:50 PM -	5:40 PM	USF PRO 2000 RACE 2 (30 LAPS OR 50 MIN)

#### **SUNDAY, JULY 7, 2024**

6:30 AM -	9:00 AM	TECH OPEN
7:00 AM -	10:00 AM	REGISTRATION OPEN – GATE 3
7:30 AM -		INDYCAR MINISTRY MASS – BASE OF THE TOWER
8:00 AM -	9:00 AM	TWO SEATER & EVENT CAR RIDES
8:15 AM -		INDYCAR MINISTRY DEVOTIONAL – OUTSIDE INDYCAR TECH
9:15 AM -	9:55 AM	USF2000 RACE 3 (20 LAPS OR 40 MIN)
10:25 AM -	10:55 AM	INDYCAR WARMUP
11:25 AM -	12:20 PM	INDY NXT RACE (35 LAPS OR 55 MIN)
4 EO DIA		INIDYOAD DAGE OO LADO
1:53 PM -		INDYCAR RACE – 80 LAPS

### **SERIES LISTING:**

TATUUS GRAND PRIX OF MID-OHIO USF PRO 2000 (USF PRO 2000)
TATUUS GRAND PRIX OF MID-OHIO USF2000 (USF2000)
TATUUS GRAND PRIX OF MID-OHIO USF JUNIORS (USF JUNIORS)
NTT INDYCAR SERIES
INDY NXT

### **MEDICAL INFORMATION:**

**INFIELD CARE CENTER (MINOR INJURIES):** PIT OUT, ON THE RIGHT PRIOR TO THE BRIDGE CROSSING **HOSPITAL (MINOR INJURIES):** OHIO HEALTH MANSFIELD, 335 GLESSNER AVE., MANSFIELD **HOSPITAL (TRAUMA & BURN CENTER):** OHIO STATE UNIVERSITY, 410 WEST 10<sup>TH</sup> AVE., COLUMBUS

### **MEETING INFORMATION:**

**DRIVERS MEETING:** 

**USF PRO 2000** – THURSDAY AT 11:00 AM – SERIES HOSPITALITY **USF2000** – THURSDAY AT 11:00 AM – SERIES HOSPITALITY **USF JUNIORS** – THURSDAY AT 11:00 AM – SERIES HOSPITALITY

CREW CHIEF: WEDNESDAY AT 1:00 PM - TECH TRAILER

